Filmbloggen

Filmbloggen

Filmbloggen

Här kommer jag att skriva om alla filmer jag ser.
Det kommer inte att vara utförliga recensioner utan omdömen om filmerna.

A cure for wellness

FilmPosted by Martin Thu, March 14, 2019 23:51:35
Från omslaget:
En ambitiös ung man som skickas till ett idylliskt men mystiskt s.k. "wellness centre" på en undangömd plats i alperna för att hämta hem sin VD.
Han misstänker snabbt att det är något som inte stämmer med de mirakulösa spa-behandlingarna men samtidigt som han upptäcker de hemskheter som pågår så testas hans egna mentala hälsa och han får samma udda diagnos som de andra gästerna. Och de längtar alla efter botemedlet.
Jag vill inte avslöja mer om handlingen med risk för att spoila.

Ja, det här var en lite udda film av Gore Verbinski som bla gjort ''Pirates of the caribbean filmerna.
Den är välspelad och har väldigt snyggt foto.
Och om man inte läst spoilers innan så är det nästan omöjligt att förutse hur det ska sluta eller vad som ska ske härnäst.
Dock är filmen lite för lång och det blir något segt emellanåt men mot slutet så ökar intensiteten när allt förklaras och ställs på sin spets.
Filmen är bitvis creepy och har några äckliga/obehagliga scener samt lite action på slutet, men inget överdrivet våldsamt som i de värre skräckfilmerna.

Orkar man med speltiden på nästan 2½ timme så är denna udda men klart spännande film sevärd.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.